AJ NÁBYTOK SI VIETE VYROBIŤ SAMI

Jedálenský stôl so stoličkami a konferenčný stolík v obývačkokuchyni

V dome uvažujeme s minimalistickým dizajnom. Keďže nábytku nebude veľa rozhodli sme sa pre výber kvalitných materiálov. Ako sa už dalo všimnúť v predchádzajúcich článkoch interiér domu je dopĺňaný dubovými prvkami. Dub má veľmi peknú kresbu dreva, ktorá lahodí oku a vzbudzuje pocit tradičnosti.




Dub sa vyznačuje vysokou trvanlivosťou a tvrdosťou. Tieto vlastnosti ho predurčujú na veľmi dlhú životnosť, ktorá sa počíta rádovo v generáciách. Dub je v našej krajine považovaný za vzácnu drevinu a to preto, lebo je ho čím ďalej, tým menej. Nedostupnosť tejto dreviny dvíha jeho cenu. Už pri pohľade sa nábytok je evidentné, že sa nedá porovnávať s imitáciami v podobe drevotriesky. 



Rozmer jedálenského stola je 180x90 cm a rozmer konferenčného stolíka 120x70 cm


Ak sa rozhodujete nad výberom materiálov do vášho domu, alebo bytu, tak minimálne do miestností, v ktorej sa budete zdržiavať najviac umiestnite dominantný prvok (stôl, komoda, knižnica) z prírodného materiálu. Prírodné materiály zabezpečia neopakovateľné čaro. Cena je samozrejme vyššia, no výsledný efekt naozaj stojí za to. Posúďte sami.


Napriek tomu, že sa nábytok dopĺňa postupne už teraz viem, že dub bol veľmi dobrou voľbou.





Dominantné hodiny.


















Ak sa Vám tento blog páči môžete jeho tvorbu podporiť ľubovoľnou sumou kliknutím na obrázok nižšie. Ďakujem.




Komentáre