AJ NÁBYTOK SI VIETE VYROBIŤ SAMI

Záhradný domček na náradie

Súčasne s murovaním obvodového muriva rodinného domu sa vymuroval aj záhradný domček na náradie.
Záhradný domček vymurovaný. Pôvodne sme mali v pláne vytvoriť otvorenú časť podobne ako na ľavej strane aj na strane pravej. Po zhotovení základovej dosky sme však usúdili, že to nie je dobrý nápad a otvorená časť bude iba z prednej strany, ktorú bude tvoriť v budúcnosti klietka pre psa. Keďže v základovej doske sa nachádza vyústenie zemného kolektora a vody troška to skomplikuje situáciu.






Časť zeminy zo zadnej strany sa odstráni pri terénnych úpravách.

Ak sa Vám tento blog páči môžete jeho tvorbu podporiť ľubovoľnou sumou kliknutím na obrázok nižšie. Ďakujem.




Komentáre

  1. Dobry den, prosim vas,ake hlboke zaklady ste robili na takyto domcek? a ake ma rozmery zahradny domcek? uvazujeme nad niecim podobnym na naradie a v buducnosti nap. na bicykle, kosacku... v prednej casti by sme asi mali male okno-dvere-okno. Zevraj do rozmeru 6x4 metre nie je potrebny suhlas susedov... Dakujem velmi pekne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobry den, zaklady su ako zakladova doska hr. 10 cm, vystuzena kari sietami - nie pasove zaklady. Rozmer je 8,5 x 3 m. Do 25m2 nie je potrebne stavebne povolenie pokial stavba plni doplnkovu funkciu ku hlavnej stavbe a nie je pripojena na IS. To treba dohodnut so stavebnym uradom co bude vyzadovat.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára