AJ NÁBYTOK SI VIETE VYROBIŤ SAMI

Sedačka

Nemyslel som si, že kúpa sedačky v dobe kedy trh ponúka naozaj čokoľvek môže byť problém.








Napriek prezretiu množstva internetových stránok a prejdení niekoľkých predajní sa nám nepodarilo nájsť vhodnú sedačku. Sedačky boli buď nevhodných zväčša malých rozmerov, alebo sa nám nepáčil vzhľad. Jedným slovom modernú sedačku rozmeru 2,5 x 3,5 m za "rozumné" peniaze je naozaj problém kúpiť. Našli sme sedačky Phase, ktoré nám typovo sadli no požadovaný rozmer s tým aby bola možnosť rozloženia a aspoň malý uložný priestor už bol problém nehovoriac o cene.

Zostala možnosť nechať si vyhotoviť sedačku na zakázku. Zadefinovali sme parametre, dohodli cenu a výroba sa mohla začať. Konštrukcia sedačky je vyrobená z preglejky a drevených prvkov čo je plusom, nakoľko sa takéto konštrukcie bežne vyrábajú z drevotriesky prípadne MDF-ky.





Drevené dubové nožičky sedačky

Toto už je vybratá paleta spomedzi asi dvadsiatich. 
Naozaj bolo z čoho vyberať


Výber konkrétnej látky - parametre. Zväčša sa oteruvzdornosť kvalitnejších poťahoch na sedačkách hýbe okolo hodnoty 40 000 martindale. Poťahy s touto hodnotou sú určené do komerčných priestorov s vysokou mierou každodenného zaťaženia. 
Presne podľa našich predstáv. Rozmer 2,5 x 3,5 m. Cena 1550 eur.

Malý perináč.
Možnosť rozloženia bola podmienkou.








Ak sa Vám tento blog páči môžete jeho tvorbu podporiť ľubovoľnou sumou kliknutím na obrázok nižšie. Ďakujem.




Komentáre

  1. A kto vám ju vyrobil.? Tiež zháňam takú.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. U nás bol výber sedačky dosť náročný. Už som myslela, že ani žianou mať nebudeme, pretože sme sa s manželom nemohli absolútne zhodnúť na tom, aká bude, ale nakoniec sme sa zišli :-D . Vybrali sme si šedú rozkladaciu sedačku a obom sa nám fakt dosť uľavilo :-D .

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára